У центрі Праги пролунав вибух

Вибух прогримів в одному з будинків у центрі Праги, розташованому в районі вулиці Дівадельні, неподалік від Національного театру. За даними ЗМІ, постраждали 55 осіб. Вибуховою хвилею вибило вікна в довколишніх будівлях, було пошкоджено декілька припаркованих автомобілів.

Рада Нацбанку рекомендувала правлінню НБУ обмежити готівкові розрахунки

Відео дня

Обмеження мають торкнутися розрахунків між підприємствами (підприємцями) і фізичними особами, а також між фізичними особами за договорами купівлі-продажу, які підлягають нотаріальному завіренню.

ЗМІ: Помер чоловік Тіни Кароль

У Києві помер чоловік співачки Тіни Кароль Євген Огір. Кілька днів тому співачка привезла чоловіка додому з Німеччини - лікарі сказали, що вони більше не можуть нічим йому допомогти. У 33-річного Огіра був рак шлунка.

Зурабов: Митний Союз може висунути Україні вимоги

Посол Росії в Україні Михайло Зурабов вважає, що Митний союз може висунути Україні певні вимоги для набуття статусу спостерігача у цій організації

«Свобода»: Три десятки молодиків розгромили будинок київської вчительки

30 молодиків із використанням електричних будівельних інструментів розламали більшу частину майна і навіть зруйнували частину стін. Проте, так і не потрапивши у решту кімнат, вони залишили будинок. У міліції кажуть, що насправді демонтажні роботи були проведені в частині будинку, яка згідно з рішенням суду належить іншій особі, а не родині Ніни Москаленко

31 журналіст ТВі написали заяви про звільнення (відео)

31 працівник ТВі звільняється з каналу. Про це журналісти заявили біля приміщення ТВі, зачитавши свою заяву.