Про це кореспонденту УНІАН повідомив сам колишній міський голова Новодністровська Панчишин.

Зокрема, за його словами, мав місце тиск на виборців, які працюють на Дністровській ГАЕС. Виборців під страхом звільнення з роботи примушували голосувати за представника Партії регіонів. Панчишин сам бачив, як на одній з дільниць ці виборці відмічалися у списку, який тримав представник ПР.

Кандидат від опозиції також розказав, що він зафіксував на дільниці невідомого чоловіка, у якого в папці вже були бюлетені з позначкою проти прізвища Володимира Мельника. Панчишин звернувся в міліцію, але наряд їхав годину, і “за цей час з’явилася група підтримки і вивела свою людину з дільниці”.

Відео дня

Панчишин каже, що після розгляду його заяв міліцією буде продовжувати доводити фальсифікації за допомогою правових процедур.

На цю тему: ПР заявляє про перемогу своїх кандидатів у мери в 6 містах

Як повідомляв УНІАН, за інформацією ПР у Новодністровську Чернівецької області переміг кандидат від ПР Володимир Мельник.

Загалом на позачергових виборах міських голів, що відбулися 2 червня, перемогли 6 кандидатів, які були висунуті й підтримані Партією регіонів.

Зокрема, представники ПР здобули перемогу в Ялті, у Береговому (Закарпатська область), Василькові (Київська), Алчевську (Луганська), Вознесенську (Миколаївська) та Новодністровську (Чернівецька).