В МВД Донецка опровергают сообщения очевидцев / ostro.org

У Донецьку міліція спростовує інформацію про захоплення будівлі Головного управління МВС України в області.

Про це кореспондентові УНІАН повідомив (о 16.45) керівник Відділу з питань зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Донецькій області Ігор Дьомін.

«На даний момент будівля обласного УВС не захоплена», - сказав він, відзначивши, що біля будівлі перебувають проросійські мітингувальники.

Відео дня

На питання про те, навіщо в облУВС на автобусі прибули правоохоронці з георгіївськими стрічками і зайшли разом з мітингувальниками до будівлі, відповів: «Ніхто нікуди не заходив»

Дьомін також нічого не сказав з приводу того, що нібито частину правоохоронців вимагають відставки начальника ГУ МВС в Донецькій області Костянтина Пожидаєва.

Читайте такожСепаратисти вночі штурмували прокуратуру Донецька, під ранок будівлю звільнили

Раніше сьогодні очевидці повідомили УНІАН, що проросійські активісти увірвалися в будівлю обласного УМВС з боку третього посту міліції.

За словами очевидців, до будівлі облуправління під'їхав автобус, з якого вийшли декілька десятків бійців розформованого спецпідрозділу «Беркут» з прикріпленими георгіївськими стрічками.

Мітингувальники, які на той момент були біля будівлі, пропустили бійців до будівлі УМВС і разом з ними увійшли до будівлі.

Один з правоохоронців заявив про підтримку проросійського протесту.

Мітингувальники заявляють, що правоохоронці вимагають відставки голови обласного МВС Костянтина Пожидаєва.

Також очевидці повідомили кореспондентові УНІАН, що проросійські мітингувальники захопили будівлю обласного управління СБУ.