Сепаратисти намагаються зірвати вибори / Фото: УНІАН

У Луганській області члени окружкомів одержують відверті погрози і залякування, їм погрожують побиттям і викраданням. До того ж, через повний контроль міста терористами, дуже важко завезти бюлетені, зазначається у повідомленні.

Під захопленою бойовиками СБУ дуже багато триколорів, транслюються виключно російські канали. Контингент поділено приблизно навпіл: половина - озброєні бойовики, а інші - місцеві безпритульні або малозабезпечені, відзначає ТСН.

Місцеві сепаратисти говорять, що у разі небезпеки їм одразу видадуть зброю, що є для організації виборів серйозною проблемою.

Відео дня

За словами юриста Комітету виборців України в Луганській області Богдана Бондаренка, владі потрібно забезпечити охорону дільниць. ”Я просто не уявляю, як вони провезуть вантажівки з бюлетенями”, - сказав він.

Зазначається, що головним завданням чеченців є зрив виборів. Ці люди особливо агресивні і їх побоюються навіть сепаратисти.

Читайте такожМоскві пригрозили жорсткими санкціями за спроби зірвати вибори

Місцеві жителі скаржаться: по вулицях ходять навіть озброєні підлітки, що є реальною загрозою, тому кількість прихильників обрання нової влади щодня збільшується. Деякі люди заявляють, що хоча і бояться, але все ж підуть на вибори президента, проте їм потрібна велика підтримка.