В морг доставили тела боевиков

Про це УНІАН повідомили у відділі з питань зв'язків з громадськістю головного управління МВС України в Донецькій області.

Так, згідно з оперативним зведенням, до Єнакіївського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що трьома невідомими, які відмовились називати свої анкетні дані, на невстановленому автомобілі в морг Єнакіївського відділення обласного бюро судмедекспертизи доставлено труп чоловіка 1981 р.н., громадянина сусідньої країни Росії. При огляді трупа виявлено осколкові поранення черевної порожнини.

Відео дня

Також до Сніжнянського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що п'ять невідомих, які відмовились називати свої анкетні дані, на невстановленому автомобілі, в морг Сніжнянського відділення обласного бюро судмедекспертизи доставили труп чоловіка, представивши його як громадянина Росії.

Читайте такожУ Слов'янську на дні озера водолаз знайшов сотні тіл терористів

При огляді останнього виявлені наступні тілесні ушкодження: вогнепальне поранення голови в скроневій області з лівого боку, з відкритим переломом черепа; вогнепальне поранення лівого стегна, з осколковим переломом.

За вказаними фактами проводиться перевірка за попередньою правовою кваліфікацією за ст.115 ч.1 КК України (умисне вбивство).