На Донеччині знеструмлено десятки населених пунктів / Фото УНІАН

Про це УНІАН повідомили в прес-службі компанії ДТЕК.

Серед населених пунктів, які залишаються без електрики, частина Київського і Петровського, Кіровського та Куйбишевського районів Донецька, села Зорька, Семенівка, Петропавлівка, Дронівка, Платонівка, Рудник, Уманське, Невельське, Первомайське, селищ Піски, Водяне, Спартак, м.Красний Луч та ін.

Читайте такожВ Донецьку триває бій в районі аеропорту, знеструмлено насосну станцію На резервному електроживленні продовжують працювати Горлівський молокозавод, м'ясокомбінат, Горлівська насосна станція КП «Вода Донбасу».

Відео дня

Відновити основну лінію, яка живить об'єкти, поки неможливо через бойові дій в районі.

Читайте такожНа околицях Горлівки в результаті боїв пошкоджені системи життєзабезпечення - ОДАТакож залишаються знеструмленими електрооб’єкти в селищі Піски, а також Донецький завод хімічних виробів.

У прес-службі нагадали, що заміновано підстанцію на території заводу «Точмаш» в Донецьку. Вона продовжує працювати без персоналу. Існує загроза знеструмлення міської інфраструктури частини Київського району Донецька, підстанції Донецької залізниці, заводу «Точмаш» і Донецького аеропорту імені Прокоф'єва.