Клітіна осоромилася в прямому ефірі / фото facebook.com/aleksandra.klitina

Скандальна екс-заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна кілька разів осоромилася в прямому ефірі.

Читайте також"Не хочу, щоб син чув, що мама - повія": скандальна Клітіна пояснила мету створення партіїТак, в ефірі телеканалу «Апостроф TV» під час передачі «Все по бєспрєдєлу», відповідаючи на запитання ведучої, чому за три дні вона змінила свою позицію і погодилася прийти в студію, Клітіна назвала канал «медійним смітником», але при цьому не змогла сказати, на якому саме каналі вона знаходиться:

«Я працювала в космічному агентстві, і вони мене просили не приходити. Тому що вони вважають ваш телеканал медійним смітником. Так вони мені сказали. Вибачте, цитую. Буду говорити вам правду. Прес-секретар космічного агентства сказала, що ваш канал – це смітник», – заявила Клітіна – Як називається ваш канал? Так скажіть, як ваш канал називається... Я не знаю, де я перебуваю. В прямому ефірі. Давайте, хайпаніть».

Ще в одному телеінтерв'ю Клітіна заявила, що депутати думають тільки "про члени".:

«Вони вважають мене повією. Нехай сміються. Це я з них сміюся, з цих депутатів, які думають тільки про члени... якісь, блін, вибачте, частини тіла».

Раніше УНІАН писав, що напередодні Клітіна оголосила про створення своєї партії. І зробила вона це в провокаційній манері, записавши відеозвернення в купальнику.