Коломойський: Я не спілкуюся із Зеленським / фото УНІАН

Український бізнесмен Ігор Коломойський розповів про свої стосунки з президентом України Володимиром Зеленським на сьогодні. Він заявив, що не спілкується з очільником держави.

Як поділився бізнесмен в інтерв'ю "Українській правді", спілкування із Зеленським може "зробити погано" їм обом, а "хорошого нічого".

За словами Коломойського, вони спілкувалися нормально приблизно з 2009-го року. На запитання журналіста, які у нього зараз стосунки з президентом, він відповів: "Жодних".

Відео дня

"Людина обрала свою дорогу, він президент країни, у нього є своє бачення, програма, плани. Спілкування зі мною дає тільки мінус. А мені навіщо це? Я йому симпатизую, мене все в принципі влаштовує", - заявив український бізнесмен.

Він зазначив, що бачить позитивні зрушення в роботі Зеленського, причому конкретні, наприклад, "Велике будівництво".

Також Коломойський запевнив, що не зустрічався і не спілкувався з президентом у Буковелі, коли вони на початку січня жили в одному готелі Radisson Blu Resort.

Він додав, що у них з очільником держави зараз немає тем для розмови, оскільки, "по бізнесу вони не перетинається".

"Ми не перетинаємося по бізнесу. Нам від держави нічого не треба. Нас би не чіпали - і слава Богу. У нас немає перетинів. Ми не видаємо кредити, а вони нехай не торгують насінням", - підсумував Коломойський.

У 2018 році в інтерв'ю проекту KishkiNa Ігор Коломойський запевнив, що не чинить жодного впливу на творчість студії "Квартал 95".

Вас також можуть зацікавити новини: