Олександр Лукашенко і Володимир Зеленський / фото УНІАН, Володимир Гонтар

Олександр Лукашенко образливо висловився на адресу президента України Володимира Зеленського, назвавши його "безголовим".

Зневажливу заяву він зробив в інтерв'ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову, запис якого опубліковано на YouTube-каналі "Соловйов Live".

На думку Лукашенка, зараз Зеленського "штовхають" на війну.

"...Ми це прекрасно знаємо, що їх до цього штовхають. І навіть Зеленський, пробач мені, перший раз скажу, безголовий, хоча я не очікував, що він так поводитиметься, він уже почав кричати: ні-ні, війни не буде, війни немає і так далі. Вони вже його зараз у стійло намагаються загнати, щоб він говорив, що війна буде, ми нападемо та інше", – сказав він.

Читайте такожЛукашенко погрожує повернути Україну у "лоно слов'янства" (відео)У цьому ж інтерв'ю Лукашенко заявив, що якби почалася війна з Україною, вона тривала б "три-чотири дні": "Зрозуміло. Україна ніколи з нами не буде воювати: ця війна триватиме, ну, максимум три-чотири дні. Там нікому буде проти нас воювати. Ті, кого там показують з цими дерев'яними автоматами, як вони тренуються... Так ми зараз вийдемо з тобою у сусідній зал і знімемо на мобільний телефон тренування це та покажемо".

Вас також можуть зацікавити новини: