Мураєв заявив, що активи його сім'ї у РФ заарештовані / фото - УНІАН

Колишній народний депутат Євген Мураєв, якому належить телеканал "НАШ", дав відповідь на заяву МЗС Великобританії про те, що він може стати главою майбутнього окупаційного уряду України після вторгнення Росії. Політик зазначив, що він перебуває під санкціями РФ через конфлікт з депутатом від "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком.

Своїм коментарем за заявою МЗС Британії Мураєв поділився з виданням "Страна".

"Я з 2018 року під санкціями Росії через конфлікт з Медведчуком. У моєї сім'ї там заарештовані активи. Як у британських спецслужб і Форін Офісу це поєднується з тим, що мене нібито хоче Росія призначити главою "окупаційного уряду" - це питання до містера Біна", - вказав він.

Відео дня
Мураєв відповів на заяву МЗС Британії / фото - facebook.com/yevgeniy.murayev

На свій сторінці в Facebook він також відреагував на слова МЗС Великобританії. Мураєв розмістив фото, на якому він зображений "агентом 007". В описі до знімка він вказав: "подробиці завтра".

Читайте такожБлінкен обговоривши з главою МЗС Канади нарощування військ РФ біля кордонів УкраїниМураєва назвали главою майбутнього окупаційного уряду України - з чого все почалося

У МЗС Британії заявили, що Росія призначить Мураєва головою окупаційної адміністрації після вторгнення. В офіційному прес-релізі було зазначено, що Кремль хоче поставити в Києві проросійського лідера, оскільки розглядає можливість вторгнення й окупації України. 

Вас також можуть зацікавити новини: