Камельчук знову "поміркував" про вакцинацію / скріншот відео

Нардеп від "Слуги народу" Юрій Камельчук, відомий своїм негативним ставленням до щеплень від коронавірусу, вважає, що українці, погоджуючись на вакцинацію, ставляться до свого здоров'я недбало.

Про це депутат заявив в інтерв'ю журналісту Василю Апасову, опублікованому в Youtube.

"Якщо так, зовсім трохи зі злістю, то так, рєбята, недбало. Тобто ви ніяк не дивитеся, якщо наосліп, неусвідомлено, як це може вплинути на ваше здоров'я. Я всім кажу: зробіть діагностику, аналізи, поспілкуйтеся з лікарем, які там компоненти [вакцини] що можуть у вас викликати. Багато ж кажуть - було погано, була температура, боліла рука, слабкість була...", - сказав він.

Відео дня

За словами Камельчука, він нещодавно жартома запропонував колегам зареєструвати постанову, якою зобов'язати всіх робити ПЛР-тест для потрапляння в Раду. Зараз це повинні робити тільки невакциновані. У відповідь Апасов нагадав, що вакцина залишає шанси захворіти, проте щеплені люди переносять коронавірус набагато легше. 

Читайте також"Антитіла будуть далі": у лавах "слуг" з'явився ще один "антивакцинатор" (відео)

"Легше перенесе... не буду сперечатися. Не факт, абсолютно ніяк", - відповів йому нардеп.

Журналіст продовжив і розповів, що хворів на коронавірус і лежав з температурою 38. У відповідь депутат пожартував, що "це просто лінь".

Камельчук та його заяви про коронавірус

Як повідомляв УНІАН, Юрій Камельчук відмовляється робити щеплення від коронавірусу, адже вважає, що вакцинація "приносить смерть". Також нардеп писав, що носіння масок погано впливає на організм людини.

2 листопада ВР прийняла постанову Про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) (№6154). Нею передбачається, що допуск до парламенту для всіх буде здійснюватися тільки за наявності документа про вакцинацію, негативного тесту або довідки про одужання від COVID-19.

Однак навіть це не вплинуло на рішення нардепа. Камельчук заявив, що заради роботи у Верховній Раді готовий постійно робити ПЛР-тести.

Записатися на вакцинацію вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ – 0 800 60 2019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.