Нардеп Ігор Палиця / Фото УНІАН

Народний депутат від партії "За майбутнє" Ігор Палиця висловив думку, що політичні сили України "розривають народ по кусках" та зробив прогноз результатів.

Про це він заявив у ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

"Я голосував за Зеленського, тому що я хотів, щоб пішов Петро Олексійович Порошенко... Припинив казати, в яку церкву ходити, а в яку - не ходити, якою мовою розмовляти, а якою - не розмовляти. У нас єдина державна мова. І те, що сьогодні відбувається, що хтось вніс в парламент... Він так думає - це його право. Він народний депутат - Бужанський. Думає він правильно чи ні - вирішить Верховна Рада", –.сказав Палиця. 

Відео дня

Читайте такожНардеп Палиця про плани Кабміну підсилити фіскалів і "обнулити" культурну, освітню і будівельну сфери: "Це недалекоглядний уряд"

Він звинуватив партію "Європейська солідарність" у тому, що вони організували мітинг на підтримку української мови у Верховній Раді.

"Це робиться тому, що ця політична сила знає, що ніколи вже її представники не стануть президентами. Друга політична сила, яка забирає голоси "Слуги", каже, що без Криму ми не зможемо обрати свого президента. І вони хочуть розділити, розідрати країну - і стати князьками кожен на своїй території", – додав він.

"Я з великою повагою ставлюсь до ваших виборців. І я сподіваюсь, що попри те, що ви ідеологічно зараз є опонентом "Європейської солідарності", ви з повагою ставитесь до наших виборців і не можете говорити про те, що начебто люди приходять підтримувати те, що їм болить, - і їх ідеологія проплачена. Я би рекомендувала таких речей не говорити", – відповіла йому на це нардепка Ірина Геращенко.

Ігор Палиця пояснив, що мав на увазі організацію транспорту та "звезення людей".

Як повідомляв раніше УНІАН, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зазначає, що для проведення виборів необхідно буде ухвалити ще ряд питань.