Шахов стверджує, що Луганська область під керівництвом Гайдая потопає в беззаконні і корупції / фото прес-служби політика

Народний депутат від "Нашого краю" Сергій Шахов зажадав скасувати протиправне рішення ЦВК (від 08.08.2020 р. №161) про неможливість проведення виборів в окремих ОТГ Луганської та Донецької областей і усунути з посади керівництво Луганської області.

Про це парламентарій заявив з трибуни ВР у вівторок, 25 серпня.

"Незважаючи на офіційне декларування миру і припинення вогню на Донбасі, губернатор Луганщини констатує війну. Більше того, прикриваючись цією війною, він ініціював скасування виборів у ключових містах області. Чи то пак, позбавив жителів Луганщини конституційного права обирати собі владу. Тих самих українців, які успішно проголосували на виборах 2015 і 2019 років, без ексцесів або порушень», - зазначив Сергій Шахов.

Читайте такожЛуганчани під Офісом президента вимагали виборів та відставки губернатора (фото, відео)

Депутат додав, що скасування місцевих виборів є нічим іншим, як спробою узурпації влади губернатором Луганської області Сергієм Гайдаєм.

"Це той самий губернатор, який так красномовно розповідає про великий ремонт доріг в Луганській області, а сам тим часом літає на вертольоті, тому що проїхати не може. До речі, для пересування губернатора повітряним шляхом загроз не виникає, вони тільки для волевиявлення", - заявив він.

За словами Шахова, Луганська область під керівництвом Гайдая потопає в беззаконні і корупції.

"Місяць тому сотні луганчан постраждали від великого вогню, що розгорівся через недбалість чиновників, але досі ніхто не покараний. Розкрадання бюджетних коштів, зловживання владою, кришування контрабанди та проституції. Їм цього мало. Тепер захотіли узурпувати владу і призначили себе князями», - підсумував нардеп Сергій Шахов.