Тищенко через журналістів запросив Разумкова на нараду "Слуги народу" \ фото УНІАН

Заступник голови фракції " Слуга народу" Микола Тищенко взявся через  журналістів запрошувати голову Верховної Ради Дмитра Разумкова в принизливій формі на нараду в Трускавці.

В кулуарах Ради у спілкуванні з журналістами він сказав, що через них запрошує Разумкова на цю нараду. За його словами, голова Ради поводиться "як дівчинка, яка ніби очікує квіти і каблучку".

На запитання журналістів, що керівництво фракції говорило, що вирішувати чи запрошувати Разумкова повинна вся фракція, Тищенко відповів: "В мене достатньо впливу і повноважень, щоб свого колегу, товариша запросити".

Читайте такожЗеленський знову збирає "слуг" на навчання у Трускавці – ЗМІ

Тищенко зазначив, що це схоже на  історію з дівчиною, яку запрошують, а "вона сумує, не хоче йти". При цьому додав: "Ми дорослі люди, це чоловічі розмови. Це політика. Що квіти принести, каблучку чи що?".

Також нардеп зазначив, що на його думку, Разумков раніше нікому не був відомий. "Ким він був два роки тому? Хто знав його ім'я, по батькові? Ніхто не знав. Мене ж знали. Я ж приїду на зустріч", - заявив Тищенко.

Як повідомляв УНІАН, 22 вересня народні депутати з фракції "Слуга народу" розповіли про свої майбутні збори на заході України. Так, заступник голови фракції Микола Тищенко зазначив, що поки що у якості місця проведення заходу розглядається саме Трускавець.

На запитання, за які кошти відбуватиметься поїздка, депутат розповів: "Ми частково усі їдемо, хто за свій кошт... Це робочий процес. І це партійні будуть кошти, які ми будемо відображати в нашому звіті НАЗК".

Своєю чергою, депутат від "СН" Данило Гетманцев сказав, що йдеться про проведення "великої сесії за участі урядовців, за участі парламентарів - з обговорення питань порядку денного країни, політичного порядку денного і планування нашої роботи на рік вперед".

Про те що, "Слуга народу" планує масштабне засідання стало відомо 21 вересня.