Святослав Олійник / Фото - 9 канал

Екскерівник Дніпропетровської облради Святослав Олійник заявив, що не має жодного відношення до повідомлень, які йому приписують. Зокрема до того, що нібито у своєму телеграм-каналі він написав, що "необхідно як можна скоріше припиняти бойові дії і запускати процес мирних перемовин, оснований на компромісі та інтересах всіх сторін".

Олійник зауважив, що теми перемовин не можуть і не повинні коментувати цивільні особи, адже вони виключно в компетенції військових, головнокомандувача, державних осіб тощо.

"Як і кожний нормальний українець, я вважаю Росію країною агресором, з якою будь-які перемовини можливі тільки в рамках, визначених Головнокомандувачем та Верховною Радою", - цитує Олійника 9 канал.

Відео дня

Він наголосив, що немає жодної сторінки в соціальних мережах:

Я не веду жодного акаунту, тому будь-які посилання на начебто мої висловлювання, на створені скріни начебто з моїх сторінок є фейковими"

Екскерівник Дніпропетровської облради зазначив, що має читку громадянську позицію.

"Ідеологія Росії зараз – це форма сучасного фашизму, їз яким сьогодні бореться весь цивілізований світ. Обов’язком кожного українця зараз є допомога державі в цій боротьбі у той спосіб, який для нього можливий. Я особисто роблю все можливе, але не вважаю коректним піаритися на цьому. На жаль, ми маємо приклади, коли допомоги на карбованець, а реклами на сотні. Або вкрали тисячі вагонів гуманітарки, сотні мільйонів доларів бюджету, а піаряться на дрібному волонтерстві", - сказав Олійник.

Він також додав, что сам факт появи фейку підтверджує те, що зараз відбувається активізація процесуальних дій НАБУ стосовно колишніх керівників Дніпропетровської ОДА. 

Вас також можуть зацікавити новини: