Сергій Борзов / фото УП

Президент України Володимир Зеленський звільнив Владислава Скальського з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації та призначив на цю посаду Сергія Борзова, який до цього керував Держуправлінням справами.

Читайте такожЗеленський призначив нового голову Київської ОДА

Відповідні укази від 18 червня розміщені на сайті глави держави.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 12 червня уряд схвалив проекти рішень президента України про звільнення з посади голови Вінницької ОДА Скальського і призначення на цю посаду Сергія Борзова.

Довідка УНІАН. Сергій Борзов народився 1 січня 1981 року. Випускник історичного факультету Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського. У 2006-2011 роках був директором команди телевізійної гри "Клуб веселых и находчивых" (КВН) "Вінницькі перці", у 2011-2012 роках - директором команди КВН "Збірна України". Також працював у товаристві з обмеженою відповідальністю "Телевізійне творче об'єднання "Олександр Масляков і компанія".

У 2014 році тодішній президент України Петро Порошенко призначив Борзова заступником керівника Державного управління справами.

У 2015-2016 роках він очолював Держуправління справами як т.в.о, з 11 серпня 2019 року і до сьогодні - на посаді керівника.