Олена Зеленська на Diia Summit / фото ОП

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у Diia Summit, який відбувся 8 лютого. Її стильний молодіжний образ на цьому заході не залишився без уваги.

На сцену Diia Summit дружина очільника держави вийшла у темно-синьому штанному костюмі з білою футболкою. Доповнила вона образ білосніжними кедами.  

Відео дня

Прикраси Зеленська обрала стримані - це золоті сережки-пусети. Макіяж вона нанесла нюдовий, зробивши акцент на очі. А її розпущене волосся було укладене в стильну зачіску.

Читайте такожУ "Дії" з'явиться пенсійне посвідчення: як і хто його зможе отримати

Перша леді у виступі зазначила, що завдяки порталу "Дія" українці відчули свободу дій там, де раніше були дні очікування й багато витраченого часу.

"Державні послуги в один клік – це шлях до суспільства рівних можливостей, де комфортно кожному. Це те, чого ми прагнемо, що ми називаємо державою без бар’єрів – де немає вікових, гендерних обмежень або перешкод за станом здоров’я", – наголосила вона.

Олена Зеленська також анонсувала ще один новий розділ – "Дія. Безбар’єрність".

"Його покликання – спростити комунікацію з державою для літніх людей, людей з інвалідністю та інших груп населення, для яких раніше держпослуги не завжди були зручними й дружніми", – розповіла вона.

Для цих груп населення в розділі "Дія. Безбар’єрність" буде доступно викладено інформацію, як отримати пільги, послуги, документи, допомогу, дізнатися про свої права та можливості.

Раніше повідомлялося, що користувачі державного порталу "Дія" відтепер в онлайн-режимі зможуть змінювати місце реєстрації.

Вас також можуть зацікавити новини: