Володимир Зеленський вже проголосував на місцевих виборах / фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський заявив, що вартість ініційованого ним всеукраїнського опитування, яке фінансує партія «Слуга народу», буде у звіті за результатами його проведення.

Читайте такожЗеленського на виборчій дільниці атакувала активістка Femen без трусів (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав після голосування на виборчій дільниці на столичній Оболоні. Відео можна переглянути за посиланням.

Відео дня

У відповідь на запитання щодо вартості ініційованого ним опитування, президент відповів: «Коли буде звіт, ви побачите всі цифри».

Місцеві вибори-2020 та Всеукраїнське опитування

  • Сьогодні, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори. Одночасно з ними проводиться загальнонаціональне опитування, ініційоване президентом Володимиром Зеленським.
  • Кожному українцю пропонують відповісти на п'ять питань: чи підтримує він запровадження довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах, чи підтримує створення на Донбасі вільної економічної зони, чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300 осіб, чи підтримує легалізацію медичного канабісу для зменшення болю у тяжких хворих та чи потрібно Україні на міжнародному рівні порушити питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.
  • Фінансувати опитування буде партія «Слуга народу». Про це повідомили у прес-службі політсили.