'Отже, дебіли': 'слуга народу' Галушко пояснив, чому облаяв поліціянтів

Народний депутат України від "Слуги народу" Микола Галушко прокоментував інцидент з поліціянтами, які зупинили його автівку. Подія сталася рік тому, але відео набуло розголосу лише зараз.

Свій коментар з цього приводу нардеп дав в ефірі каналу "Україна 24".

Читайте такожРейтинг політичних партій очолює "Слуга народу" - опитуванняЗа словами Галушка, оприлюднена у ЗМІ інформація про його конфлікт з поліціянтами не відповідає дійсності. Вони начебто діяли незаконно стосовно нього.

"Там брехня все написано. Не було жодного порушення. Просто зупинили машину та обшукали без законних на це підстав. Робочі документи, барсетку, гаманці, які знаходилися у моїй машині. Мої особисті та робочі документи. Якщо я їм пояснюю, а вони кажуть: "Ми могли це зробити" - отже, дебіли", - сказав Галушко.

Як повідомляв УНІАН, у ЗМІ з'явилося відео того, як нардеп від провладної "Слуги народу" Микола Галушко влаштував скандал правоохоронцям, які зупинили водія його авто, що порушив правила дорожнього руху.

"Як ви можете його, б***ь, оглядати? Ну ви що?", "Ти що, хворий на голову"?, - заявляв під час спілкування з копами "слуга народу". На що ті спокійно відповідали депутату, що його авто не відрізняється від інших.

Фракція політичної партії "Слуга Народу" засудила дії Галушка. Однак з’явилися й інші деталі зухвалої події.