За словами секретаря міськради, вже відкрите кримінальне провадження щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень / скріншот

Народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Володимир Мороз разом із помічниками, "тітушками" та колишнім мером намагався зірвати сесію Селидівської міської ради.

Про це повідомив виконувач обов’язків міського голови Селидова, секретар міськради Роман Сухов.

"У такий спосіб, мабуть, Мороз намагався поновити на посаді колишнього мера міста та однопартійця Віталія Нешина, якого відсторонили у травні депутати міськради. Коли на початку листопада суд підтвердив законність цього рішення, "ОПЗЖ", розуміючи, що втрачає владу на Донеччині, вдалася до агресивних провокацій. Зокрема, під час сесії помічник нардепа від "ОПЗЖ" Роман Кушнаренко безпідставно напав на депутата міськради від партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Артура Сукова та зламав йому щелепу і надбрівну кістку у двох місцях. Наразі постраждалого транспортують до лікарні у Дніпрі, бо в Донецькій області немає спеціалістів та обладнання для таких складних хірургічних втручань. Крім того, депутатці міськради Тетяні Мухаметвалієвій зламав руку інший помічник нардепа Денис Куровський", — заявив Роман Сухов.

Відео дня

За його словами, вже відкрите кримінальне провадження щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень, але нардеп намагається "зам’яти" справу з місцевою поліцією.

У зв’язку з цим партія "ЗА МАЙБУТНЄ" закликала Національну поліцію об’єктивно та неупереджено розслідувати побиття депутатів Селидівської міськради помічниками Володимира Мороза, а Верховну Раду — надати належну оцінку діям народного депутата від "ОПЗЖ".

Вас також можуть зацікавити новини: