Саакашвілі впевнений, що потрапить до Кабміну / Wikimedia.org

Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі висловив упевненість, що парламент проголосує за його призначення до Кабміну в наступний четвер.

Про це він написав у Facebook, відзначивши, що розраховував на успішне голосування вже сьогодні.

"Звичайно, були надії, що сьогодні відбудеться голосування за мою кандидатуру на посаду віце-прем'єр-міністра, але я залишаюся впевненим у підтримці президента Зеленського і більшості депутатів зі "Слуги народу" та інших фракцій, тому будемо готуватися до голосування в четвер", - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожГрузія відкликає посла, якщо Саакашвілі призначать в Кабмін - прем'єр Гахарія

Саакашвілі додав, що готовий допомагати, консультувати і реформувати стару систему, "яка панує в Україні".

"Великий громадський резонанс пов'язаний з сьогоднішніми подіями і доводить, що є широке розуміння, що потрібні серйозні і швидкі зміни, і це дає надію на нашу спільну перемогу", - вважає він.

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Саакашвілі заявив, що отримав від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з питань реформ. 24 квітня Саакашвілі з цього приводу зустрівся з депутатами партії "Слуга народу".

Згодом стало відомо, що йому не вдалося переконати більшість депутатів "Слуги народу" проголосувати за його кандидатуру.