У НАБУ сподіваються, що звільнення Холодницького не завадить антикорупційним розслідуванням / фото УНІАН

У НАБУ висловлюють сподівання, що звільнення Назара Холодницького з посади заступника генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури не завадить розслідуванням Бюро.

Про це йдеться на сторінці Національного антикорупційного бюро України у Facebook.

"Звільнення з посади керівника САП Назара Холодницького не має стати на заваді розслідуванням Національного бюро", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожПіскун повертається: Венедіктова призначила екс-генпрокурора своїм позаштатним радником

Як зауважили в НАБУ, період п'ятирічної співпраці НАБУ і САП запам'ятався стрімким стартом протидії топ-корупції в Україні, резонансними розслідуваннями і першими судовими вироками з реальним покаранням винних.

"Як у будь-якому робочому процесі, було різне: конфлікти, дискусії, компроміси і досягнення повної згоди. Зазначимо, що минулі півроку стали чи не найбільш конструктивними з точки зору взаємодії та ефективності роботи НАБУ і САП", - наголосили в Бюро.

"Сподіваємося, що зі звільненням керівника САП і подальшою необхідністю вирішення окремих робочих питань з Офісом генерального прокурора не стане ризиком для функціонування налагодженого антикорупційного механізму", - заявили в НАБУ.

Зміна керівництва САП