Олександра Клітіна у минулому потрапила у секс-скандал / фото facebook.com/aleksandra.klitina

Колишня заступниці міністра інфраструктури з питань євроінтеграції Олександра Клітіна отримала нову посаду у Державному космічному агентстві України.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожКлітіну звільнили з Мінінфраструктури після секс-скандалу

Відео дня

"Намагаюсь допомогти Космічному агентству залучити допомогу донорів та МФО, щоб реалізувати серію інноваційних проєктів, що пропонує Володимир Усов і його команда", - прокоментувала Клітіна.

Також вона додала, що вже зіткнулася із супротивом на новій посаді: "І ось зразу спротив - група ненажерливих депутатів хоче поставити когось «свого» очевидно щоб грабувати ДП Южмаш та КБ Південне, а ще на Арсенальній гарні ділянки є у центрі Києва", - написала Клітіна.

Скріншот

Нагадаємо, нардеп Антон Поляков опублікував фрагмент розмови народних депутатів зі "Слуги народу", які розповіли, що Клітіна начебто отримала свою посаду через ліжко.

У відповідь Клітіна заявила, що інформація про нібито "кар’єру через ліжко" насправді є замовленням, і пов’язала це зі спротивом реформам. "Звісно, з розмови двох чоловіків напідпитку усі ЗМІ чорнять саме мене. На те є причини й замовники. Коли я йшла на посаду заступника міністра, я розуміла, що буде непросто, що буде спротив реформам. Спочатку я хотіла промовчати та ігнорувати цю бридоту", – сказала Клітіна. 

Після цього секс-скандалу Клітіну звільнили за поданням міністра інфраструктури Владислава Криклія.