Слуга народу - у партії призначили керівників обласних осередків / фото УНІАН

У партії "Слуга народу" призначили керівників 9 обласних осередків.

Як ідеться у повідомленні на сайті партії, відбулися конференції обласних осередків щодо створення 9 обласних організацій партії "Слуга народу" зі статусом юридичних осіб: у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Читайте такожОдин з нардепів зірвав кілька співбесід на посаду голови НСЗУ - Степанов

Відео дня

Кандидатури голів цих обласних організацій попередньо були протокольно погоджені вищою радою партії та обрані членами обласних партійних організацій з подальшим протокольним затвердженням, у свою чергу, вищою радою партії.

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко підкреслив, що ці люди очолили не тимчасові передвиборчі штаби, а партійні обласні організації, які діятимуть і після місцевих виборів.

"Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з жителями кожного регіону. Ми не "спускатимемо" готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим жителям розвивати той чи інший регіон", - пояснив він.

Вже призначені голови обласних партійних організацій: Вінницька область - народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради з питань державної молодіжної політики Ірина Борзова; Волинська область - народний депутат, член Комітету ВР з питань антикорупційної політики Валерій Стернійчук; Житомирська область - народний депутат, голова Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування - Андрій Клочко; Івано-Франківська область - народний депутат, голова підкомітету ВР з питань регіонального та транскордонного співробітництва між Україною та країнами-членами Євросоюзу Олена Вінтоняк; Рівненська область - підприємець та громадський активіст, який під час президентської виборчої кампанії працював у штабі команди Володимира Зеленського на Рівненщині, Юрій Ліпський; Харківська область - народний депутат, заступник голови фракції "Слуга народу", голова підкомітету ВР у сфері кінематографу та реклами Павло Сушко; Хмельницька область - народний депутат, член Комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин Сергій Мандзій; Чернівецька область - підприємець Віталій Другановський, який приєднався до команди Зеленського ще наприкінці 2018 року, під час президентської кампанії очолював передвиборчий штаб у Чернівецькій області; Чернігівська область - народний депутат, заступник голови фракції "СН", заступник голови Комітету ВР аграрної політики і земельних відносин Павло Халімон.

"Наразі триває процес державної реєстрації вже створених осередків і подальшого погодження голів та інших членів керівних органів новостворюваних обласних партійних організацій", - йдеться в повідомленні.