Кнайсль танцювала із Путіним на весіллі / REUTERS

Президент Володимир Зеленський напередодні візиту до Відня заявив австрійській пресі, що танок екс-глави МЗС Австрії Карін Кнайсль з президентом РФ Володимиром Путіним на її весіллі не має негативного впливу на відносини між країнами. 

Про це Зеленський сказав у інтерв’ю Wiener Zeitung, пише "Європейська правда".

"Якщо чесно, я вже й забув історію про це весілля. Відносини між Австрією і Україною є глибокими, ця справа була лише невеликим епізодом. Вона не має негативного впливу на відносини між нашими державами", - сказав глава держави. 

Він підкреслив, що для нього важлива підтримка Австрії територіальної цілісності України.

"У нас війна на сході України, і Австрія підтримує територіальну цілісність України. Для мене це дуже важливо. Я вже зустрічався з канцлером Себастіаном Курцом, у нас хороші відносини", - зазначив Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський у вівторок вперше відвідає Відень. Візит відбувається на запрошення федерального президента Александра ван дер Беллена.

Зеленський у Відні також зустрінеться з канцлером Себастіаном Курцом і головою парламенту Вольфгангом Соботкою.

Путін на весіллі екс-голови МЗС Австрії

  • Весілля Кнайсль і Вольфганга Майлінгера відбулося в Австрії 18 серпня 2018 року. Президент Росії подарував їм картину, старовинну масловижималку і тульський самовар. На урочистостях виступив Кубанський козачий хор.
  • Під час святкування Кнайсль танцювала разом з Путним.

Розлучення Кнайсль з чоловіком

  • Як передає "Європейська правда, цього року Кнайсль та її чоловік вирішили розлучитися після численних сварок і навіть бійки, про яку писала австрійська преса. 
  • Кнайсль також почала писати колонки для пропагандистського кремлівського мовника Russia Today (RT).