Ткаченко наголосив, що планує у найкоротші строки подати до Ради програму допомоги підприємцям/ фото УНІАН

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Ткаченко на засіданні економічної ради при Кабміні запропонував свій план дій з термінової та середньострокової допомоги для малого та середнього бізнесу.

Про це сам народний обранець повідомив на своїй сторінці у Facebook. "Як ви знаєте, ми у комітеті першими зареєстрували пакет законів для допомоги бізнесу у сфері креативних індустрій. Сьогодні (28 квітня - УНІАН.) я виступив ініціатором розширити їх до розробки антикризової програми для всього малого та середнього бізнесу", - написав він.

Читайте такожКомітет Ради підтримав законопроекти щодо підтримки культури та креативних індустрій під час карантину - Ткаченко

Відео дня

"На засіданні економічної ради при Кабінеті міністрів запропонував свій план дій з термінової та середньострокової допомоги. Зустріч проходила за участю прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, міністра економіки Ігоря Петрашка з радниками та спільно із залученими вітчизняними та закордонними експертами. Також були присутні голови комітетів - економічного та бюджетного", - зазначив Ткаченко. 

Нардеп написав, що ініціативу підтримали та назвали лідером у координації подальшої спільної роботи Ради та Кабміну на підтримку малого та середнього бізнесу.

"Наш наступний крок — у найкоротші строки подати до Верховної Ради спільну програму допомоги підприємцям та втілити її через рішення Кабінету міністрів та інших державних установ та сподіваюсь, за сприяння Нацбанку. Особисто відповідатиму за координацію результатів нашої спільної робочої групи", - наголосив народний обранець.

"Зробимо все для того, щоб допомогти людям зберегти і роботу, й економіку країни в цілому", - підсумував Ткаченко.