Нацполіція

Нещодавно голова Рівненської обласної ради, представник партії "Європейська Солідарність" Сергій Кондрачук призначив чиновника комунального підприємства, якого вже спіймали на хабарі.

24 червня у Рівному поліцейські та слідчі прокуратури затримали на хабарі керівника комунального підприємства "Автобаза", пише "Апостроф" із посиланням на видання "Рівненські новини".

Йдеться про Олександра Ковальчука, кандидатуру якого, за даними ЗМІ, "особисто лобіював голова облради Сергій Кондрачук".

Відео дня
false

Правоохоронці повідомляють, що чиновник вимагав у підприємця майже 10 тис. грн за укладення з ним договору про надання послуг по стоянці транспортного засобу. Правоохоронці викрили чиновника після отримання хабаря. Гроші чиновник забрав з електрощитової в приміщенні підприємства. Частину з них поклав у сумку, а іншу - намагався викинути біля свого ж авто. Також стверджував, що і сумка йому не належить. Слідчі з місця події вилучили 16 800 грн, з яких 7200 - офіційна плата за умовами договору, а решта - хабар.

false