Activision анонсувала Call of Duty: Mobile / фото xda-developers.com

Компанії Activision і Tencent повідомили, що гра Call of Duty: Mobile вийде в Північній і Південній Америці, країнах Європи та інших регіонах і буде безкоштовною. 

Геймери вже можуть пройти попередню реєстрацію, щоб отримати гру першими, пише "Новое время".

Після успішного запуску бета-версії Call of Duty, компанія Activision тепер намагається проникнути на мобільну сцену за допомогою Call of Duty: Mobile. Компанія намагається надати досвід Call of Duty в новому жанрі "Королівська битва" на мобільних пристроях.

Нова гра розроблена ексклюзивно для Android і iOS студією Timi, дочірньою компанією Tencent.

Читайте такожЗа мотивами культового серіалу «Пуститися берега» створять гру-стратегію (відео)

У бета-версії гри були представлені багатокористувацькі режими, такі як Free4All, Search & Destroy, Team Deathmatch і Frontline, а також режим зомбі для одиночного гравця. Ви також можете грати за деяких з найбільш знакових персонажів з всесвіту CoD, а також налаштовувати свого персонажа і зброю, використовуючи внутрішньоігрову валюту.

Call of Duty: Mobile використовує мобільний ігровий движок Unity. Творці обіцяють представити достовірний рівень виконання перестрілок і реалістичну фізику транспортних засобів.

Зверніть увагу, що попередня бета-версія може більше не працювати, і файл apk, можливо, був оновлений в міру розвитку бета-версії.

Що стосується мінімальних технічних вимог до вашого гаджету, можна з упевненістю припустити, що гра буде працювати правильно на флагманах і пристроях середнього рівня.

"Однак, якщо у вас пристрій нижнього рівня, ви повинні бути готові до проблем з нагріванням і збоїв в роботі", - зазначають журналісти XDA Developers.