Навчатися з УНІАН онлайн стало ще простіше / фото УНІАН

Тепер усі уроки "Всеукраїнської школи" онлайн ви можете переглянути на YouTube-каналі сайту УНІАН. Навчатися з нами стало ще простіше!

Перейшовши за посиланням на наш канал в YouTube, ви зможете знайти всі заняття для учнів 5-11 класу, починаючи з понеділка, 6 квітня 2020 року.

Для вашої зручності всі онлайн-уроки розсортовані за класами й датами, тому з пошуком потрібного заняття не виникне труднощів.

Відео дня
YouTube-канал УНІАН
Плейлисти на YouTube-каналі УНІАН

Підписуйтесь на наш YouTube-канал! Навчайтеся з УНІАН та будьте розумними!

Читайте такожУроки онлайн для 11-го класу на 10 квітня: пряма трансляція

Як повідомляв УНІАН, в Україні для учнів 5-11 класів 6 квітня стартував проект "Всеукраїнська школа онлайн". Так, на час карантину уроки з 11 предметів за чітким розкладом будуть транслюватися на українських телеканалах, на сайті та YouTube-каналі УНІАН й YouTube Міністерства освіти і науки.

Йдеться про уроки з таких предметів: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія і біологія.

Такі уроки будуть проходити з понеділка по п'ятницю, до кінця карантину. Кожного дня вони будуть починатися о 10:00.

Для кожного класу заняття транслювати окремий телеканал або медіаресурс, який буде показувати уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості подивитися їх в Інтернеті. УНІАН-ТБ і ПЛЮСПЛЮС транслюють уроки для 8 класу.

Трансляція ПЛЮСПЛЮС:

Трансляція УНІАН ТБ: