FS.TO перезапустив свій ресурс / ITC

Один із найбільших онлайн кінотеатрів FS.TO , який правоохоронці закрили наприкінці минулого року, запрацював на новому домені. Зокрема, на домені FS.life запрацював ресурс ідентичний старому FS.TO, про що повідомили у офіційній спільноті FS у соцмережі.

В той же час, ознакою того, що це саме перезапуск старого ресурсу є факт підтримки старих облікових записів користувачів. Однак, офіційного підтвердження від адміністрації FS ще немає.

Читайте такожEx.ua відновив роботу на новому домені

Відео дня

Ресурс на новому домені виглядає ідентично оригінальному FS.TO. В облікових записах користувачів зберігається історія переглядів. Ресурс оновлюється з 30 березня по 1 квітня.

Як повідомляв УНІАН, в середині листопада 2016 року кіберполіція вилучила сервери одного з найбільших онлайн-кінотеатрів FS.to. У поліції зазначали, що за час роботи ресурсу правовласникам було завдано збитків на кілька мільйонів гривень.

«Аудиторія сайтів сягала мільйона користувачів. Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення авторського і суміжних прав», - йшлося у повідомленні.

Правоохоронці вилучили обладнання, яке використовувалось для організації діяльності їх технічної інфраструктури. Проведено санкціоновані обшуки в офісних приміщеннях, дата-центрах, помешканнях фігурантів кримінального провадження та зібрано додаткові докази протиправної діяльності веб-ресурсів.