doggybnb.com

Незвичайний додаток для мобільних телефонів було розроблено на цьому тижні в Нью-Йорку. Воно діє за принципом сайту знайомств - тільки не для людей, а для собак, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Doggy ВnВ" допомагає власникам собак, що живуть в одному районі, знайти компаньйонів для прогулянки. Для цього необхідно зареєструватися в програмі, розмістивши там фотографію свого вихованця із зазначенням його породи, віку, статі, ваги та іншої інформації.

Читайте такожСобаки благотворно впливають на здоров'я своїх господарів

Відео дня

"Багато людей соромляться підійти до інших "собачників" в парку. Цей додаток допомагає власникам собак швидко знайомитися один з одним, уникаючи таких незручних моментів", - розповів один з творців програми, 34-річний Ден Джолджич, який недавно переїхав до нью-йоркського району Верхній Вест-Сайд.

За допомогою "Doggy ВnВ" нью-йоркці можуть також знайти людину, яка б погодилася доглянути за твариною на час їх відсутності. "Часто людям доводиться відмовлятися від поїздок через те, що вони не можуть знайти "няню" для своєї собаки. Тепер у них такої проблеми не буде", - пояснив Джолджич. Господарі собак можуть розмістити в "Doggy ВnВ" повідомлення з проханням посидіти з їх вихованцем і чекати, поки хто-небудь з тих, що живуть поблизу них на нього відгукнеться.

Читайте такожСобаки благотворно впливають на здоров'я своїх господарів

Додаток є безкоштовним і поки доступний тільки для власників айфонів і айпедів. Однак через кілька тижнів ним зможуть користуватися і власники пристроїв на базі системи Android.