клавиатура интернет хакер / fotokanal.com

Як повідомили УНІАН у відділі зв'язків з громадськістю Запорізького главку міліції, 23 вересня в офісі однієї з IT-компаній Запоріжжя співробітники управління боротьби з кіберзлочинністю провели обшук «у рамках виконання міжнародно-правового доручення за фактом протиправної діяльності щодо створення та адміністрування банківського "трояна».

Читайте такожАнтивірусна компанія повідомила користувачів онлайн-банкінгу про активізацію вірусу-шпигуна

«Встановлено, що телекомунікаційне обладнання комп'ютерної фірми використовувалося для створення троянської програми», - повідомили у ВЗГ.

Відео дня

Який міжнародній правоохоронній структурі було дано «міжнародно-правове доручення», що стало підставою для проведення обшуку в офісі запорізької IT-компанії і яким банківським установам діями створеної в Запоріжжі троянської програми завдано збитків, в міліції не повідомляють.

Довідка УНІАН. Троянська програма ("троян") - шкідлива програма, що дає змогу отримати віддалений доступ до інформації, знищити дані, відключити програми безпеки або вчинити будь-які інші дії на комп'ютері, на якому вона встановлена, без відома власника.