Шановні читачі!

Однією з головних цінностей для УНІАН є розвиток відкритої дискусії в суспільстві. Тому редакція УНІАН прийняла рішення знову відкрити коментарі на сайті для наших користувачів, відключені близько року тому. Тепер кожен користувач зможе поділитися своїми думками з іншими читачами про новини або статті, опубліковані сайтом УНІАН.

Відео дня

Але, враховуючи непросту ситуацію в країні, а також величезну кількість проплачених російських (і не тільки російських) "тролів" на просторах інтернету, редакція УНІАН просить своїх читачів поставитися відповідально до інструментів коментування. Не поширюйте пропагандистську інформацію та рекламу, не ображайте читачів, авторів та героїв публікацій, будьте ввічливі і толерантні до співрозмовників і не порушуйте прості правила, встановлені для підтримки інтелігентної дискусії на сторінках видання.

Редакція УНІАН залишає за собою право видаляти неприємні коментарі, коментарі, що порушують правила або редакційну політику видання, комерційно мотивовані, такі, що суперечать загальноприйнятій моралі а також розкривають персональні дані або порушують закони України. У разі порушень редакція може закрити доступ до можливості коментування або видалити акаунт порушника.

Правила коментування

На сторінках УНІАН забороняється:

Розпалювання міжнаціональної ворожнечі, дискримінація за расовою, етнічною чи іншою ознакою.

Заклики до екстремізму, сепаратизму, тероризму або інших деструктивних дій.

Погрози на адресу читачів або редакції.

Образа інших коментаторів, відомих особистостей, співробітників УНІАН або редакції в цілому.

Використання нецензурної лексики.

Розміщення завідомо неправдивої або неперевіреної інформації.

Пропаганда алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління.

Спам, комерційна діяльність, реклама, гіперлінки.

Повторення коментарів, безглузді коментарі або такі, що містять тільки спеціальні символи або перенасичені ними.

Копіювання інших матеріалів або цитування, що перевищує за розміром сам коментар.