Злиті тести продуктивності нового айфона / Ілюстрація REUTERS

На презентації 15 вересня компанія Apple так і не показала нове покоління смартфонів iPhone. Але в мережі з'явилися дані з нібито результатами тесту нового iPhone 12 Pro Max в бенчмарку AnTuTu: розкриті його характеристики і загальна продуктивність.

Читайте такожЯк виглядатиме новий iPhone: у мережу потрапило правдоподібне відео з корпусом новинки

Про це повідомляє 4PDA. Зазначається, що Apple показала свій новий чіпсет A14 Bionic, на якому мають бути побудовані новинки. Результати тесту дозволяють припустити, що він не такий потужний, як очікувалося.

Відео дня

Згідно скріншоту, який потрапив в мережу, iPhone 12 Pro Max побудований на чіпі A14 Bionic, оснащений 6 ГБ оперативної пам'яті і накопичувачем на 128 ГБ. В якості ОС вказана ще не анонсована iOS 14.1.

У тесті AnTuTu новинка набрала 572 333 бали – приблизно на 8% більше, ніж у торішнього iPhone 11 Pro Max. Останній видає в тесті близько 530 тисяч балів. 

4PDA

Більш глибоке порівняння між пристроями показує, що в частині CPU iPhone 12 Pro Max потужніший за iPhone 11 Pro Max приблизно на 16%, а за можливостями GPU — всього на 3,5%.

4PDA

Презентація iPhone 12

  • Дата презентації нової лінійки iPhone все ще не оголошена. Очікується, що нові смартфони покажуть публіці в жовтні. 
  • За даними ЗМІ, компанія покаже відразу чотири нових моделі айфона: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і топовий iPhone 12 Pro Max.
  • На презентації 15 вересня Apple показала новий планшет iPad Air, який працює на новому процесорі A14 Bionic. Цей же чіп, ймовірно, буде використовуватися в iPhone 12.