В Орега відкрили незвичайну вакансію / Opera

Норвезька компанія-розробник браузера Opera шукає "людину-браузера". В його обов'язки входитиме звичайний повсякденний веб-серфінг і виконання невеликих завдань.

Читайте такожПросто співайте мелодію: У Google з'явився унікальний пошуковик пісень (відео)

Як повідомляє ITCua, успішний кандидат отримає офіційну посаду "персонального браузера" і двотижневий контракт на 8 тисяч євро.

Відео дня

"Зазвичай ми зосереджуємося на знеособлених числах і графіках, зберігаючи анонімність наших користувачів. Але прийшов час дати їм слово і розповісти нам, хто вони насправді.

"Браузер - це місце, де відбувається ваше онлайн-життя. Нам цікаво побачити справжні обличчя за мільйонами кліків. Будь ви черниця, яка стримить death metal ночами, фітнес-гуру, що зберігає в закладки браузеру рецепти калорійних тортів, або байкер, який шукає в мережі уроки в'язання, ми вас не засудимо", - зазначив директор по продукту Opera. Мачей Коцемба.

Зазначається, що заявку може подати будь-яка людина, єдина вимога - вона має бути правдивою. Замість традиційного рекрутингу шукачі мають завантажити 15-секундне відео, розповівши в ньому про «найважливіший момент браузингу в їхньому житті». Це може бути, що завгодно - від забавного випадку до серйозного відкриття.

На сайті Opera також обіцяють допомогти успішному кандидату здобути всесвітню популярність через свої канали в соцмережах. Двотижневий період оплачуваного веб-браузингу почнеться цієї зими. 

Більше новин по темі