В Черкассах изменили график отключения света  / ru.gde-fon.com

Як повідомили в прес-службі Черкаської міськради, ці зміни були прийняті на підставі письмових звернень споживачів, які пропонували виключити їх будинки із переліку аварійних відключень. Звернення надійшли в Черкаську міськраду і Черкаський міський РЕМ з 16 по 23 грудня.

Читайте такожБіля будівлі міськради Черкас пройшов протест проти відключення електроенергії

Перелік змін в погодинний графік аварійних відключень затвердив в. о. директора Черкаського міського РЕМ при узгодженні Черкаською міськрадою.

Відео дня

Зокрема, з графіка відключень виключені військова частина, два фармацевтичних підприємства, де неможливо зупинити технологічний цикл і для забезпечення зберігання медпрепаратів, які вимагають суворого дотримання температурного режиму. Також не будуть відключати від електроенергії 7 багатоповерхових будинків, які мають власні дахові котельні, і 14-поверховий будинок.

У той же час в Черкасах з 24 грудня тимчасово припинили аварійні відключення електроенергії, оскільки не надходила команда застосовувати графіки аварійних відключень.

Як повідомляв УНІАН, з початку грудня цього року в Україні почали здійснюватися почергові відключення електроенергії, пов'язані з високим її споживанням в умовах недовиробництва електроенергії генеруючими компаніями.