Чи буде 2019 рік грошовим для вас / фото УНІАН

Нумерологія підкаже, наскільки вдалим щодо фінансового благополуччя буде 2019 рік.

За допомогою нумерологічного прогнозу багатства на прийдешній 2019 рік кожен зможе дізнатися про те, що чекає на нього протягом 12 місяців, які перешкоди потрібно буде подолати, щоб фінансові труднощі залишилися в далекому минулому, передає SlovoFraza.

Нумерологічний розрахунок на 2019 рік: ваша цифра багатства

Розрахувати ймовірність багатства не складно: для цього потрібно скласти всі цифри дати вашого народження і додати до них 2019 рік. Наприклад, ви народилися 01.07.1984. Вам потрібно скласти всі цифри, додавши до них 2019: 1 + 7 + 1 + 9 + 8 + 4 + 2 + 1 + 9 = 42. Вам знадобиться остання цифра з цього прикладу. У нашому випадку це двійка.

Відео дня

Тепер розрахуйте число імені. Напишіть своє ім'я без скорочень: наприклад, Дмитро. Візьміть першу й останню літери, співвіднесіть їх з алфавітом. У нашому випадку Д = 6, а О = 19. Складіть їх: 6 + 19 = 25. Вам знову знадобиться остання цифра. У нашому випадку це п'ятірка.

Додайте отримані числа дати народження та імені - 2 + 5 = 7. Якщо число вийшло двозначним, додайте його ще раз, поки не отримаєте однозначне. Ця цифра і буде вашим кодом багатства на 2019 рік Жовтої Земляної Свині.

Значення підсумкової цифри

Нуль вказує на безліч можливостей та практично безмежні перспективи. Люди з цим кодом можуть досягти успіху в будь-якій сфері, якщо візьмуться за справу й перестануть відволікатися. Експерти радять починати вже в січні, щоб не втрачати часу і до середини нового року отримати перший прибуток.

Одиниця вказує на можливість швидко змінити життя на краще та знайти матеріальне благополуччя за рахунок своїх знань й умінь. Людям з цим числовим кодом не треба боятися відповідальності та нових посад, де вони зможуть розвинути свої таланти і претендувати не тільки на грошову незалежність, але й на визнання.

Двійка свідчить про те, що людям потрібно прислухатися до своїх відчуттів й обирати шлях до багатства самостійно. Те, до чого лежить душа, обов'язково принесе дохід, навіть якщо порадники відмовляють від ризикованого кроку. Не відкидається, що справою всього життя, що приносить стабільний дохід, стане хобі або захоплення.

Трійка символізує багатство, однак без амбіцій та віри в себе досягти матеріального благополуччя буде проблематично. Позбувшись сумнівів, боязкості й бажання йти на поводу чужої думки, уже в першій половині 2019 року можна відчутно поповнити свій бюджет.

Четвірка вказує на приємні несподіванки, які можуть стати стартом у щасливе життя. Людям з цим кодом важливо помічати непомітні деталі, бачити знаки Всесвіту, які вказують на шлях до багатства. Не відкидається, що воно «звалиться» несподівано у вигляді спадщини від далекої рідні або великого виграшу в лотерею.

П'ятірка вказує на необхідність докласти зусиль. Це означає, що людям з цим кодом не потрібно боятися перешкод на шляху. Витрачені зусилля обов'язково окупляться, тому з початку 2019 року варто тренувати силу волі й повірити у себе. Нові можливості з'являться несподівано, й до них треба бути готовим, щоб не соромитись та братися за справу без зволікання.

Читайте такожЩо чекає на кожен знак Зодіаку у 2019 році - прогноз астрологів

Шістка символізує успіх та матеріальний достаток. Ця цифра вказує на кар'єрне зростання, проте для того, щоб отримати заповітну посаду, потрібно «підтягнути» освіту. Людям з цим кодом багатства важливо всебічно розвиватися, щоб на новому місці почуватися впевнено.

Сімка у нумерологічному гороскопі багатства вказує на перспективу добре заробити в команді. Не потрібно відмовлятися від колективних проектів або боятися очолити групу колег. Фінансове благополуччя можливо й при співпраці, тому в новому році не варто відмовлятися від відряджень.

Вісімка символізує успіх у тому випадку, якщо люди з цим кодом будуть грамотно розпоряджатися фінансами. Вкладення зароблених коштів у перевірені банки або придбання найбільш вдалих акцій добре поповнять бюджет.

Дев'ятка вказує на несподівані повороти долі, коли гроші будуть самі йти в руки. Не упустити можливості розбагатіти можна, якщо не ігнорувати передчуття та йти на обґрунтований ризик. Сміливим та амбіційним людям з таким кодом вдасться поповнити свій бюджет вже до весни.

Раніше астролог Павло Глоба розповів, які можливості й неприємності чекають на нас у майбутньому році.