Поранений у Харкові офіцер поліції займався розслідуванням вбивства "Сармата" / фото УНІАН

Офіцер поліції Олексій Логвіненко, який знаходиться у реанімації внаслідок збройного нападу на нього невідомих, займався розслідуванням резонансної справи про вбивство активіста та колишнього учасника АТО Віталія Олешка (Сармат).

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Читайте такожПоранений у Харкові офіцер поліції розповів про напад (відео 18+)

Відео дня

"Останнім часом він та його підлеглі активно працювали в напрямку встановлення всіх осіб, причетних до вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка, а також документували небезпечне злочинне угруповання з корумпованими довготривалими зв’язками, члени якої проживали на території Харківщини, а розбої та квартирні крадіжки скоювали в різних областях нашої країні", - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейський знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні, лікарі продовжують боротися за його життя. Нагадаємо, офіцер поліції отримав травми голови та шиї після того, як двоє невідомих побили його та здійснили у його бік кілька пострілів.

За фактом нападу розпочато кримінальне провадження ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) ККУ.

Правоохоронці відпрацьовують кілька версій скоєння нападу, в тому числі у зв’язку із його професійною діяльністю.