Поки що зв'язатися з чиновницями не вдалося, очевидно, вони ще відпочивають / Соцмережі

Начальниця фінансового управління Бучанської міськради Тетяна Сімон та завідувачка відділу прес-служби Вікторія Ляховець похизувались у соцмережі Facebook своїми світлинами з відпочинку на Мальдівах.

Схоже, на Мальдівах Ляховець святкувала свій 50-річний ювілей. У дописі на своїй сторінці у Facebook іменинниця зазначила локацією готель COCOON Maldives,  повідомляє рух "Чесно".

Зазначається, що тиждень відпочинку однієї людини в цьому готелі коштує понад 3 тис. дол., що, за курсом Нацбанку, дорівнює майже 90 тис. грн.

Відео дня

Цікаво, що, згідно з декларацією Вікторії Ляховець, опублікованою на сайті НАЗК, її заробітна плата за 2017 рік становила 175,7 тис. грн, тобто приблизно 15 тис. грн на місяць. А отже, на відпочинок на Мальдівах вона витратила ледь не половину зароблених за рік коштів.

У своїй декларації чиновниця зазначила чоловіка та сина, який працює в газеті “Бучанські новини”. Їхній сумарний річний дохід не перевищував 100 тис. грн. Інших заощаджень родина Ляховець не має.

Читайте такожВіра Брежнєва завела мережу сексуальними фото

Начальниця фінансового управління Тетяна Сімон у своїй декларації на сайті НАЗК показала майже такий самий річний дохід – близько 180 тис. грн. Окрім цього, вона задекларувала подарунок у негрошовій формі вартістю 73,5 тис. грн. Інших заощаджень, якщо вірити декларації чиновниці, вона не має.

Рух "Чесно" поцікавився у працівниць міськради, чиїм коштом вони відпочивають, але поки що відповіді не отримав. Імовірно, відпочинок усе ще триває.

Та активістам вдалося дотелефонуватися до міського голови Бучі – екс-регіонала Анатолія Федорука. На запитання, звідки в чиновниць узялися кошти на дорогий відпочинок, він зазначив, що готовий провести розслідування: "Якщо у вас виникають запитання такого плану, надішліть, будь ласка, звернення, і ми обов’язково проведемо внутрішнє розслідування, аудит, навіть відрекомендуємо, щоб розглянули на морально-етичній комісії наших посадовців чи співробітників Бучанської міської ради".

Нагадаємо, у січні 2018 року стало відомо, що президент України Петро Порошенко зі своїми близькими Новий рік зустрів на Мальдівах.