Названо щасливчиків весни серед знаків Зодіаку / фото rabstol.net

Астрологи виділили п'ять знаків Зодіаку, яким навесні 2019 пощастить більше, ніж іншим.

Ця пора відкриває перед людьми нові двері та дозволяє зачиняти старі. Потрібно забувати образи й налаштовуватися на зміни, радять астрологи, передає SlovoFraza.

Овен

Овнам зірки та планети навесні подарують багато позитиву, хоча на початку цього періоду їм доведеться постаратися, щоб не зіпсувати енергетику негативними емоціями. У кінці березня зірки зроблять Овнів більш харизматичними та привабливими, тому на представників Знаку чекатимуть великі перемоги у коханні. Зірки допоможуть Овнам позбавитися зайвого сміття у свідомості та перемогти страхи. Люди стануть більш чуйними щодо Овнів, вони стануть впевненими. Позитивні зміни в житті цих людей очікуються ближче до квітня.

Відео дня

Близнюки

Успіх чекає на амбітних і цілеспрямованих представників цього знаку. Астрологи радять не плисти за течією. Люди значно частіше будуть доброзичливими та щедрими, але це не можна залишати без кроку у відповідь. Настав сприятливий час для розширення впливу в усіх сферах життя. Деякі проблеми вирішаться самі собою у квітні та в травні.

Читайте такожБудьте обережні: астрологи назвали найгірший день у березні 2019

Лев

Зірки допоможуть Левам підвищити свій вплив на оточення, що посприяє везінню у справах та коханні. Ліками від усіх можливих негараздів буде віра в себе і бажання рухатися вперед. На горизонті цієї весни можуть виникнути нові можливості, які не можна упустити. Весна стане для Лева часом позитивних змін. Давні конфлікти вирішаться, з'являться нові друзі та нові корисні зв'язки. Астрологи радять зберігати завзятість у всіх життєвих сферах.

Скорпіон

Ці три місяці весни будуть вкрай позитивними для Скорпіонів. Астрологи рекомендують Скорпіонам уникати стереотипного мислення: забобони не дозволять вирішити усі свої проблеми максимально швидко, й це єдина небезпека, яка може негативно вплинути на їхнє життя. У цілому навесні Скорпіонам постійно буде посміхатися везіння.

Козеріг

Позитивна енергія зірок та планет допоможе Козерогам вже на початку весни нейтралізувати свої страхи, сумніви, негативні емоції. Ці люди зможуть стати більш рішучими й сміливими, а це обов'язково позитивно позначиться на любовній та діловій сферах. Багато ворогів та недоброзичливців самі захочуть примирення з Козерогами. У березні, квітні й до середини травня для Козерогів важливі холоднокровність і обережність.

Раніше з'явився гороскоп на тиждень, 4 - 10 березня. Астрологи радять цього тижня прислухатися до підказок небесних світил.