Особа зловмисника була встановлена завдяки камерам відеоспостереження / Фото УНІАН

Здолбунів Рівненської області раніше судимий за статеві злочини відносно неповнолітніх чоловік намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації Нацполіції в Рівненській області, зловмисник напав на дитину в коридорі поблизу квартири, де вона проживає. На крик дівчинки з квартири вибігла її мама. Побачивши жінку, нападник утік.

Читайте такожСтало відомо, які відео шукають українки на PornHub

Відео дня

Особу зловмисника встановлено завдяки камерам відеоспостереження, ним виявився раніше судимий за статеві злочини відносно неповнолітніх 32-річний місцевий житель. Його розшукали та затримали.

«У 2013 році обвинуваченого у трьох аналогічних злочинах засудили до п’яти років позбавлення волі. Тоді правоохоронці за результатами обшуку в його квартирі вилучили особистий комп’ютер, де виявили відео порнографічного змісту з участю дітей. У 2016 році за зразкову поведінку та відповідно до «Закону Савченко» зловмисник вийшов на волю», - повідомили в поліції.

Сьогодні слідчі Здолбунівського відділення поліції повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років.

З дівчинкою працюють психологи та працівники ювенальної поліції.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі згоріло розташоване в житловому будинку казино.