З 29 березня по 13 червня настане сприятливий період / Фото: pp.ua

Астролог назвала сприятливим періодом для початку нових справ період з 29 березня по 13 червня. 

Про це астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, факультет медичної реабілітації, психології та оздоровчих практик, (Німеччина, Ганновер) Олена Осипенко заявила під час прес-конференції, повідомляє "Главком".

Несприятливий період при цьому розпочнеться 4 березня і триватиме до 17 числа того ж місяця.

Відео дня

Читайте такожНе ризикуйте і будьте обачні: відомий астролог дав прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Також вона підкреслила, що найкращим способом протистояння проблемам, викликаним Меркурієм, є почуття гумору. Вона порадила зайнятися в цей час самовдосконаленням, зміцненням пам'яті, розвитком інтелекту, ораторських здібностей.

Також порадила зайнятися відновленням старих зв'язків, аналізом і коригуванням виконаної роботи, доробкою минулих завдань.

"Крім того, варто звернути увагу на те, що 16,17,18,19,20 березня - нульові сонячні дні. Ці дні треба використовувати для підведення підсумків для подяки тому, що минає, а також погашенню заборгованості не тільки фінансової, але й духовної. Це - дні великого внутрішнього і зовнішнього очищення. А розпочаті справи, на жаль, отримають нульовий результат", - сказала Осипенко.

З 29 березня по 13 червня настане сприятливий період. А з 14 червня по 1 серпня - знову період ретроградного Меркурія і період затемнень. Астролог порекомендувала починати нові справи на зростаючому Місяці, а завершувати їх і підводити підсумки - коли він спадає.