Чиновників затримали в п'ятницю при отриманні 480 тисяч гривень відкатів / фото УНІАН

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 20 мільйонів гривень для виконувача обов'язків голови Державної служби зайнятості Валерія Ярошенка, якого підозрюють у хабарництві.

Про це повідомляє 20 травня прес-служба Державного бюро розслідувань.

Відзначається, що Печерський суд Києва обрав заходи посадовим особам Державної служби зайнятості та посереднику, затриманим в п'ятницю при отриманні 480 тисяч гривень від підприємця.

Відео дня

В. о. голови Державної служби зайнятості Печерський суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави у 20 мільйонів гривень.

Читайте такожСуд арештував екс-командувача Нацгвардії Аллерова з правом виходу під заставу

Заступнику керівника управління Державної служби зайнятості обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави у 9,6 мільйона гривень.

Посередник на час слідства буде знаходитися під цілодобовим домашнім арештом.

Як повідомляв УНІАН, правоохоронці викрили голову Державної служби зайнятості України Валерія Ярошенка в отриманні відкатів за будівництво об'єктів соціального призначення.

Ярошенко з 2014 по 2016 рр. був заступником міністра соціальної політики. Він з серпня 2016 року виконував обов'язки голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату).