Ілюстрація REUTERS

У центрі столиці у зв’язку з проведенням Маршу рівності сьогодні орієнтовно з 18.00 і до закінчення заходу 23 червня буде обмежено рух транспорту низкою вулиць.

Про це УНІАН повідомили у прес-служб КМДА.

Читайте такожУчасники «Київпрайду» закликали Зеленського прийти на Марш рівності

Відео дня

Зокрема, рух обмежать: на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Прорізної до вул. Саксаганського), вул. Богдана Хмельницького (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Миколи Лисенка), б-ру Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Леонтовича до пл. Бессарабської), вул. Льва Толстого (на ділянці від вул. Тарасівської до пл. Льва Толстого), вул. Антоновича (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Льва Толстого), вул. Терещенківській (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Льва Толстого), вул. Пушкінській (на ділянці від пл. Льва Толстого до вул. Прорізної), вул. Великій Васильківській (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Павла Скоропадського).

Також нагадується, що сьогодні з 18.00 і до закінчення Маршу рівності будуть змінені маршрути громадського транспорту.

Як повідомляв УНІАН, у столиці сьогодні з 18.00 і до закінчення запланованого на завтра Маршу рівності закриють станції метро «Площа Льва Толстого», «Палац Спорту» і «Театральна». Станції працюватимуть у режимі пересадкових вузлів.

Також завтра можливе закриття на вхід і вихід станцій метро та пересадкових вузлів для забезпечення безпечного перевезення пасажирів та учасників масових заходів.

За даними організаторів, у Марші рівності 23 червня візьмуть участь близько 10 тисяч осіб.