Президентське подружжя виховує двох дітей / фото instagram.com/olenazelenska

Сьогодні, 15 липня, доньці президента України Володимира Зеленського - Олександрі - виповнюється 15 років.

Дружина президента - перша леді Олена Зеленська - зворушливо привітала доньку, розмістивши спільне фото на офіційній сторінці в Instagram.

Читайте такожПерша леді України захопила стильним образом під час поїздки до Брюсселя (фото, відео)

Відео дня

"Найкраща дівчинка на землі! З днем народження! 15 років, як ти вчиш мене бути мамою! Люблю тебе!" - написала під фото Олена Зеленська.

Сам президент Володимир Зеленський також приєднався до привітань доньки, розмістивши відповідний допис у себе на сторінці в соцмережі.

"Сьогодні тобі 15)))) ЛЮБЛЮЮЮЮ!!!! Моя Сашуня)", - написав президент під фото донечки.

Зазначимо, президентське подружжя виховує двох дітей – доньку Сашу 2004 року народження та сина Кирила, який народився у 2013 році. За словами Володимира Зеленського, його донька Саша любить займатися музикою.

"От Саша грає на фортепіано. Я їй кажу, що, не вивчивши нот, грати вона не зможе, а вона сідає і на слух відтворює почуту мелодію", - зізнавався він в одному з інтерв'ю.

Він говорив доньці, що без базового навчання навряд чи можна чогось досягти, але вона своїм талантом доводила йому зворотне.

Відомо, що дочка президента Олександра вчиться в елітній Новопечерскій школі, у 9 класі. 

В інтерв'ю газеті "Сегодня" дружина Володимира Зеленського зізналася, що чоловік вже переживає за майбутню професію доньки Олександри. Зеленська зазначила, що Олександра останнім часом подумувала про журналістику, але після виборчої компанії вона повідомила, що не хоче в це лізти.

"Плани щодо майбутньої професії змінюються, причому дуже часто. Вова з цього приводу починає трохи переживати, адже нам уже треба готуватися до вступу. І хоча залишилося ще три роки, треба вже визначатися, які предмети мають бути в пріоритеті. А Саша поки думає. Останні її думки були пов'язані з журналістикою, але після всіх цих скандалів вона сказала, що не хоче лізти в цю багнюку. Ми намагаємося їй пояснити, що журналістика буває різною, не всі журналісти однакові. Так що поки вона вирішує", - розповіла Олена Зеленська.