Команда "Слуги народу" не збирається миттєво закривати Мінінформполітіки / Прес-служба Міністерства інформаційної політики

Міністерство інформаційної політики України ймовірно існуватиме ще щонайменше протягом року.

Про це в ефірі програми «Нині вже» на Громадському заявив кандидат в депутати Верховної Ради України від партії «Слуга народу» Микита Потураєв.

«Звичайно що не йдеться про закриття миттєво Мінінформполітики тому, що у нього є важливий функціонал, який ми не маємо втратити. Звичайно, що проект бюджету зверстаний підготований урядом, хоча звичайно урядом, який вже скоро піде у відставку, але я не думаю, що у нас буде час такі речі досконало змінювати», — сказав Потураєв.

Відео дня

Читайте такожПовернення "скіфського золота" в Україну: апеляційний суд Амстердама відклав рішення (відео)

На думку кандидата в депутати, за час роботи відомства після зміни Кабміну, потрібно буде підготувати МІП до ліквідації.

«Головне вирішити куди перейде той функціонал, який у нього є, у тому числі функціонал, пов’язаний з боротьбою інформаційною за настрої та уми, так би мовити, мешканців окупованих територій, тому що йдеться власне ж не тільки про Донбас, а ще й про Крим звичайно», — наголосив Потураєв.