Стали відомі шокуючі подробиці вбивства маленького Олександра Соболєва / Скріншот

Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв і його дружина розповіли журналістам страшні подробиці того вечора, коли від кулі кілера загинув їх маленький син.

Читайте такожСоболєв розповів, кого б розпитав про вбивство сіна: запитайте Грановського

Так, перед трагедією сім'я збиралася їхати за новою будкою для собаки. Цуценя вони завели всього кілька тижнів тому.

Постріл пролунав, коли Соболєв вже сидів за кермом, а члени його сім'ї знаходилися в машині. Дружина депутата швидко зрозуміла, що відбувається.

"Цей постріл. Я розумію, що це був саме він. Кажу чоловікові: "швидко, тисни на газ". Дивлюся - начебто живий. А потім я повертаюся і бачу, що у моєї дитини немає половини голови. Я вам єдине хочу сказати - бережіть своїх дітей, сім'ї", - цитує «Страна» слова жінки.

Як повідомляв УНІАН, увечері 1 грудня у центрі Києва обстріляли позашляховик Range Rover", за кермом якого перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» В'ячеслав Соболєв. В результаті стрілянини загинув 3-річний син депутата, який був у салоні автомобіля.

На наступний день, 2 грудня, поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини.

Сьогодні Шевченківський райсуд Києва взяв під варту на 2 місяці одного з підозрюваних у замаху на Соболєва і вбивстві його 3-річного сина.