Зеленський привітав ЗСУ з професійним святом / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський заявляє, що Україна зміцнює боєздатність армії та наближає усі сфери оборони до стандартів НАТО.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час урочистого зібрання з нагоди відзначення 28-ї річниці Збройних сил України у Києві.

Читайте такожЗеленський призначив уповноваженого з питань волонтерської діяльності

Відео дня

«Я переконаний, що міцним фундаментом для ЗСУ є декілька дуже важливих речей. Перша річ – це розвиток. Ми не стоїмо на місці, ми зміцнюємо нашу боєздатність та вишкіл, ми прагнемо не на словах, не на плакатах, а на ділі наближати наше військо до стандартів НАТО», - наголосив Зеленський.

За словами президента, наближення до стандартів НАТО стосується повноцінного реформування усіх сфер оборони, військового управління, логістики, підготовки, озброєння та гідного забезпечення українських військових і їхніх родин.

«Друга річ – це згуртованість. У єдності країни наша сила», - підкреслив він.

«Третя, дуже знакова річ для нашого війська – це правда, і вона на нашому боці, і цим все сказано. Це наша країна і наша земля», – додав Зеленський.

Наприкінці виступу президент привітав українських військових з професійним святом:

«Шановні панове генерали, офіцери, сержанти та наше найголовніше – наші солдати, я щиро вітаю вас з нагоди дня Збройних сил України, дякую за сумлінне виконання свого обов’язку, честь, відвагу та героїзм, бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, добробуту, незламності духу, нових успіхів та перемог на благо нашої Батьківщини, на благо України».