Антоненко підозрюють в організації вбивства журналіста Павла Шеремета / УНІАН

Підозрюваний в організації вбивства журналіста Павла Шеремета ветеран АТО і музикант (Riffmaster), сержант СЗГ Андрій Антоненко має ряд фізіологічних відмінностей від людини, яку зафіксували камери спостереження в день вбивства.

Про це повідомляє "Громадське".

Читайте такожАваков назвавши місто з найнижчим рівнем злочинності в Україні

Відео дня

"Я з 13-го року ношу бороду цільну, вона або довше, або вона коротша, але вона суцільна. Людина з відео носить борідку форми "еспаньолка", з виголеними повністю щоками. У мене є кілька особливостей, які мене відрізняють від багатьох людей. У мене плечі трохи похилі, трошки подовжена шия, що зовсім не сходиться з людиною, яка показана там. Плюс ще один момент – вуха. Мої вуха зламані, я займаюся боротьбою, там людина з ціленькими вушками. І ще один момент, характерна риса – мої руки, вони покриті татуюваннями. Якщо подивитися на людину на відео, то там цього немає...", - заявив Антоненко.

Як повідомляв УНІАН, Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня у Національній поліції заявили, що у причетності до вбивства Шеремета підозрюють п'ятьох осіб: музиканта Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко (псевдонім ”Лиса”), Яну Дугарь та подружжя Інни (”Пума”) і Владислава (”Буча”) Грищенків.

За версією слідства саме Антоненко разом з Кузьменко нібито заклали вибухівку під автомобіль Шеремета.

Правоохоронці стверджують, що метою вбивства журналіста була дестабілізація суспільно-політичної ситуації в Україні.