До Дня Валентина ми вирішили пригадати найбільш пристрасних міжнародних політиків.

Виявляється, багато із них дуже любить цілуватися при зустрічі зі своїми колегами. Серед найбільших любителів тактильного контакту у світовій політиці, безперечно, уже колишній глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер. Жодна зустріч політика з його колегами без поцілунків та обіймів не обходилася. Декого пан Юнкер навіть цілував у лоб.

Читайте такожТрамп потрапив у конфуз з туалетним папером (фото)

А от канцлер Австрії Себастьян Курц не із тих, хто із задоволенням приймає поцілунки від своїх колег. Він усіляко намагається уникати знаків прихильності від Юнкера.

Особливі стосунки пов'язують канцлера Німеччини Ангелу Меркель та президента Франції Еммануеля Макрона. Вони при кожній-ліпшій нагоді з радістю обмінюються поцілунками, розмовами "на вушко" та обіймами.

Читайте такожСоцмережі перетворили на мем «тріумфальний танок» Макрона на ЧС-2018 (фото)

Свою симпатію до президента Франції публічно визнає і американський лідер Дональд Трамп. Під час візиту Еммануеля Макрона до Штатів президент США навіть повідомив на прес-конференції, що Макрон йому дуже подобається. Трамп запам'ятався тим, що любить тримати французького лідера за руку та буквально "здуває з нього пилинки".

У кумедну ситуацію одного разу потрапив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Під час офіційної зустрічі з бельгійським прем'єром Шарлем Мішелем він буквально накинувся на дружину політика з обіймами та поцілунками, проігнорувавши свого колегу.